Unisex

Malin-Goetz
Jag vet inte hur ni tänker, men själv blir jag ibland ganska trött på företag som gör tydlig skillnad på produkter för kvinnor respektive män. Om man gillar en viss doft eller ej bör ju rimligtvis inte sitta i könet, eller hur? Därför har jag satt ihop några tips på bra märken som gör, i mitt tycke, lite mer könsneutrala produkter:

  • MALIN+GOETZ vet ni redan att jag gillar, och jag kan faktiskt inte göra nog reklam för dem — funktionella, snygga och fria från budskap riktat till ett visst kön
  • Kiehl’s har visserligen speciella mansgrejer, men jag tycker ändå att marknadsföringen funkar eftersom det inte fokuseras på att män gillar andra saker än kvinnor, utan att män faktiskt (oftast) har tjockare hud
  • Recipe for men, som namnet (och hemsidan) till trots funkar lika bra för oss tjejer. Schampot använder jag och gillar och deon ska vara riktigt bra
  • Ingenstans på Dermalogicas hemsida hittar jag någon text om vilket kön man bör tillhöra för att använda produkterna, och jag vet for a fact att deras grejer är lika bra för manlig såväl som kvinnlig hy

11 kommentarer

Lägg till din →

Håller verkligen med dig, känns väldigt gammalmodigt! Andra märken som jag kom att tänka på som jag tycker gör könsneutrala produkter är Bulldog (även om de egentligen är riktade till män, jag använder deras deo t.ex.), Salviderm Naturligtvis, Ren, Green People, Suki, John Masters Organics

Lämna ett svar