Amsterdam revisited

full17808114

Just nu befinner jag mig på ett flyg på väg till Amsterdam — en stad jag gillar mycket och gärna reser till, inte minst för att hälsa på vänner. Just skönhetsshopping brukar oftast inte vara högsta prioritet när jag reser utomlands, men jag slänger gärna ett getöga om jag hittar en rolig butik. Lonely Planet tipsar om följande:

  • La Savonnerie som tillverkar mer än 80 olika varianter av egen tvål
  • Zout & Co som endast säljer produkter med havssalt i, många av dem är 100% naturliga
  • Skin Cosmetics kan man hitta lite lyxigare märken som Dyptique, Etro och Laura Mercier
  • Flagshipbutiken för Rituals kan vara värt ett besök

Någon som har andra sköna Amsterdam-tips?

3 kommentarer

Lägg till din →

Elin, om jag får tipsa så är det sjukt kul att ta sig dit med nattåg (från Köpenhamn)! Sen tar det bara < 3h med snabbtåg till Paris, så det är ett riktigt bra tåg-resmål. 😀

Det tar bara 1½ h att flyga dit (eller åk tåg som Mi tipsar om ifall du har lite mer tid) så det är verkligen nära. Och väldigt annorlunda på så många sätt! Holländare är inte alls som svenskar och Amsterdam är verkligen en unik stad. Mkt värd ett besök eller två!

Lämna ett svar