China Glaze Aquadelic vs. Orly Gumdrop

China Glaze vs Orly 1

Äntligen fredag, och det är strax dags för mig att ta tåget mot Köpenhamn — hej mat, öl och bra shopping! Innan dess tänkte jag att vi kunde försöka oss på att lösa ett rejält icke-problem, nämligen vilket aquablått nagellack jag ska behålla! Jag vet, inte direkt livshotande, non?

Jag har nyligen fått hem två väldigt snarlika lack i olika byten, och även om jag älskar nagellack så kan jag inte rihihiiktigt tycka att jag behöver båda. Så ett hade jag nog tänkt att fortsätta byta bort, frågan är bara vilket? De två utmanarna är Aquadelic från China Glaze och Gumdrop från Orly — Aquadelic är snäppet mörkare, och mer turkost, medan Gumdrop är lite ljusare och även uppfattas mer som en pastellfärg. They’re not the same, they’re similar!

China Glaze vs Orly 2

Gumdrop till vänster, Aquadelic till höger. Båda har lika bra lack-egenskaper, och täcker fint utan att bli randigt efter två lager. På jobbet fick Aquadelic flest röster med motiveringen att det var mer färgglatt, medan Gumdrop tog hem segern på hemmaplan.

Så, vad säger ni? Helpeth me?

10 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar