Citrongult

Nail polish body wash & other stories

Som synes på Instagram befann jag mig i Köpenhamn och Malmö den här helgen. I Köpenhamn var jag ju självklart tvungen att kika in på & Other stories, som tagit över Søstrerne Grenes lokaler på Ströget (men lugn — systrarna har bara flyttat till andra sidan gatan), och det var ett myller med prylar och kläder. Jag gillade främst accessoarerna, men om jag ska vara ärlig så föredrar jag nog COS framför & Other stories.

Hur som helst, förutom kläder och accessoarer säljer dom som sagt mycket skönhetsprodukter (både egna märket samt andra så som The Balm) och jag slog till på en duschkräm och ett nagellack. Snygg färgmatchning va? Trots att alla dofter är skapade tillsammans med Ben Gorham från Byredo, köpte jag den snällaste (mesigaste) av dom alla — Lemon Daydream. Jag hade helt enkelt inte orken att gå igenom de mer komplexa dofterna med den myriad av svenskor och danskor som armbågade sig fram med mig som vaddering.

Nagellacket hoppas jag verkligen är så fint som det ser ut att vara i flaskan, och att det inte är en mardröm att måla med. Ljusa pastellfärger har ju en tendens till det, men låt oss håll tummarna för Jaconet Daffodil? Jag älskar förresten namnet: Jaconet är en indiskt typ av mjuk bomull, och daffodil är engelska för påskliljor.

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar