Deborah Lash Creator Volume & Care

Så, nu är det hög tid att mangla ut en mascararecension igen. Jag har provat ett antal nya mascaror det senaste, och har även ett gäng på lager, så förbered er på ett litet tema från mig!

Deborah mascara EOTD

Först ut är Lash Creator Volume & Care från italienska Deborah — ett helt oprovat märke för mig sedan tidigare. Enligt namnet ska den ge volym och även vårda. Hmm? Jag måste nog googla det där… Jaha, den innehåller visst keratin som ska hjälpa fransarna att växa. Det är väl inget jag märkt av, om vi säger så. Däremot ger den bra volym och svärta och är lätt att jobba med. Mina fransar — som är lätt böjda av sig själva (förlåt) — brukar sällan klumpa sig, och det gör dom inte heller med den här.

Ett snabbt lager ger resultatet på bilderna, och det är jag helt klart nöjd med. Den sitter oftast bra hela dagen utan att smula, så so far so good! Till och med priset är bra, 95 spänn. Men, sen tappar den några poäng när det kommer till borttagningen. Jag gillar inte mascaror som jag måste använda speciell rengöring för att ta bort — däremot använder jag ju alltid tvättolja innan min ansiktstvätt, så helt lat är jag ju inte? Lash Creator Volume & Care lämnar trots både olja, vatten och tvätt mig med tvättbjörnsögon. Inte okej, och jag måste alltid avsluta tvätten antingen med lite vanlig tvål kring ögonen (aja baja!) eller en session med tops.

Deborah Lash Creator

Inte den sexigaste av hylsor kanske… En dag efter att jag skrev det här lossade dessutom “avskrapningskanten” på den nedre delen, vilket resulterade i att borsten var helt täckt av mascara när jag drog upp den.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar