Det går bra nu

Chanel Giorgio Armani

Jag har legat rätt lågt på skönhetsshoppingen det senaste, men nu så BAM! har jag inte bara två nya produkter hemma, utan två rätt överlyxiga sådana. Den rosa härligheten Fracas kom min bäste hem med från en resa, och mascaran Eyes To Kill köpte jag på Dublins flygplats.

Jag har aldrig testat något smink från Giorgio Armani så jag är redigt nyfiken på mascaran. Kommer den att leva upp till sin hype (Allure Best of Beauty Award Winner 2009-2012)? Mig veterligen är det bara NK Stockholm som har GA i Sverige, och vad priserna ligger på där vet jag inte (anyone?). Priset på taxfree var dock 23€, något jag tycker ändå är rätt överkomligt — speciellt med tanke på den låga eurokursen.

De senaste månaderna har jag dessutom bara testat och använt mig av budgetmascaror, så det kan ju vara extra spännande att se om jag märker någon direkt skillnad. Vad tror ni?

Förresten så måste jag tipsa om Dublins flygplats. Jag blev rejält överraskad över att se nästan alla märken jag kan komma på där. Utöver de vanligaste såg jag ställ för Smashbox, Benefit, Maison Martin Margiela, Bobbi Brown, Jo Malone, OPI och MAC. För att nämna några… Helt klart en liten flygplats där det är lätt att fördriva lite extra tid på!

4 kommentarer

Lägg till din →

Eyes to kill mascaran kostar 315 kr på NK! Min favorit! (Har även relativt bra koll på alla deras andra produkter om det skulle vara något mer, världens bästa märke!)

Lämna ett svar