Fransk lyx

french-luxury

Ibland är det ju lätt gött att drömma sig iväg, och de senaste dagarna har jag haft überlyxiga saker på näthinnan (mersmak, perhaps?). Det började med en lätt liten crush på nya topplacket Gel Coat från Dior, som utlovar sensationell glans och avsevärt mycket längre hållbarhet än med “vanliga” överlack — utan en full gellackning. Efter det drogs blickarna vidare till vårens hype från Chanel; Taboo. I vanlig ordning är nog effekten överdriven på bilderna, men ändå? Bonjour mon rêve! Från Chanel kommer även Les Beiges-pudret som ropar mitt namn, och jag är lockad av att låta det ersätta mitt glōMinerals som snart är slut.

Och när jag ändå är i gång så fläskar jag till med en kuvertväska från Givenchy. When in France, liksom.

3 kommentarer

Lägg till din →

Well hello there Taboo….mmmm.
Alltså, älskar idén med Gel Coat men jag glajdade på en omgång på vänsterhanden för ett par dagar sedan och skippade helt coating på högra handen….visst skitsnygg glans dag 1, men sedan ingen större skillnad alls..och lika tipwear på båda händerna. Hmpf.

Lämna ett svar