Kahina × 3

20130422-125247.jpg

Av dessa tre godingar gillar jag arganoljan mest. Hack i häl kommer Kahinas Facial Lotion som känns återfuktande och snäll. Däremot kändes serumet lite menlöst och onödigt, men kanske var jag orättvis som testade den dagen efter den grymma oljan tog slut och därför hade orimliga förväntningar?

Jag är helt klart intresserad av att botanisera ytterligare i Kahinas härliga utbud.

4 kommentarer

Lägg till din →

Haha, jag hade faktiskt lite svårt för doften på arganoljan! Men den var skön. 😀
Är riktigt, riktigt nöjd med tvätten — måste recca den snart!

Åh ska bli gött att höra om den, snart dags för mig att köpa ny tvätt och bangar inte att köra på Kahinas om du tycker den är nice 🙂

Jag testar ju Brightening Serum, och den är faktiskt asbra! Känns inte så mycket, agree, men gör bra resultat. Det står att man ska använda den i 6 v för att se någon skillnad och jag tycker det funkar nu när jag använt den tiden.

Ah, det där med 6 veckor kan förklara saken :’D (som med så många andra hudvårdsgrejer så tar det ju oftast minst 4 v innan man kan göra en riktig bedömning). Testet räckte till ungefär 1,5 apllicering…så fick inte någon känsla alls för eventuell effekt, utan den var så att säga diskret. Kul att du (verkar det som) hittat ett serum som funkar!
🙂

Lämna ett svar