OPI Chic From Ears to Tail & Minnie Style

OPI Chic From Ears to Tail + Minnie Style
Att det skulle bli riktigt så här fint och festligt, hade jag inte riktigt väntat mig när jag provade Couture de Minnie-lacken som vi fick i veckan. Här har jag använt ljusrosa Chic From Ears to Tail som bas och sedan toppat med Minnie Style — och faktiskt har jag, vad som nagelnördar kallar, använt “underkläder”, det vill säga ett opakt lack (i mitt fall vitt) underst för att få bättre täckning på ovanliggande lack. Vet inte riktigt om det gjorde någon skillnad, för jag fick ändå måla två lager av CFETT för att det skulle bli bra täckning. MS var lättmålat, men jag behövde dutta lite för att få glitterhexagonerna att ligga där jag ville ha dem.

Med det avslutande överlacket, to seal the deal så att säga, blev det totalt fem lager. Lär bli ett helvete att få bort med andra ord, inte bara på grund av glittret. Den dagen, den sorgen — nu njuter jag av min manikyr i stället. Som glittrig konfetti, som en festlig bakelse, och tydligen som Mimmi Pigg.

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar