American Apparel Hassid

American Apparel Hassid

Visst har jag nämnt min darling Hassid från American Apparel förut, både en och två gånger, men COME ON — ett lack som detta förtjänar ju all uppmärksamhet och glans (pun intended) det kan få.

Att hitta ett svart lack som täcker fullständigt på ett lager är inte alltid så lätt som det kan låta, men det gör alltså Hassid (som på bilden). Ibland, om jag vill att det ska hålla extra länge, målar jag två lager. Men tro mig, det är inte alls nödvändigt. Utöver den magnifika pigmenteringen gillar jag även penseln och formulan som hjälper till att hålla lackningen under kontroll, och ser till att kanten längs nagelbandet blir jämn och fin. Och som ni ser är det inget fel på glansen heller.

Så, det är tur att flaskan är stor (15 ml), för här har vi nog ett av få lack som jag faktiskt kan tänkas komma att använda slut på. Men, jag kommer att fortsätta leta efter en värdig ersättare när det väl tar slut. Varför? Helt enkelt för att jag inte vill vara med och stödja ett företag som i så många år, på olika sätt, visat upp en rent vidrig kvinnosyn. That’s why!

9 kommentarer

Lägg till din →

Sjukt snyggt — jag var sugen på att köpa. Men nej, det får vara nog nu, även om detta inte är nåt nytt hos AA. Synd bara eftersom allt är tillverkat i USA, det tänkte jag var bra… :C

Inget nytt nej, men någon gång rinner det ju över :C
Så i detta fall trumfar (brist på) värderingar och personalbehandling “lokalproducerat” >_<

Lämna ett svar