butter LONDON Big Smoke

butter LONDON Big Smoke 1

Efter ett extravagant lyckat byte med en av er grymma bloggläsare är jag nu stolt ägarinna av Big Smoke från butter LONDON — mitt första lack från märket, men h-e-j vad det inte kommer att bli det sista! Lättmålat och vackerrrt. Utöver lacket i sig gillar jag verkligen hur det är beskrivet på deras sida:

“London’s finest. This mildly metallic navy blue nail lacquer is as naughty as a night in a smoky pub”.

Jaha tack då för att ni nästan får mig att boka en biljett till London på stående fot? Dessutom tycker jag att uttrycket “mildly metallic navy blue” är en klockren beskrivning, för trots att det är ett uppenbart blått lack (alltså att det inte tippar över åt det svarta hållet) så har det en viss dimslöja över sig som gör att det ser väldigt milt ut. Milt men styggt, hehe. *hehe*

butter LONDON Big Smoke 2

12 kommentarer

Lägg till din →

Förresten, testa gärna med DL Across the Universe över! Blir kanon. Själv går jag runt och är löjligt nöjd över mina mintgröna “Gumdrop”-naglar.

Lämna ett svar