Davines LOVE Lovely Smoothing

LOVE
Jag har använt schampo och balsam från Davines serie LOVE hela våren: Lovely Smoothing Shampoo och Lovely Smoothing Conditioner som är anpassat för hår som är frissigt, strävt och “indisciplinati”. Alltså precis vad mitt hår är.

För det första har Davines blivit ett favoritmärke när det kommer till hårvård, och för det andra har jag provat LOVE Curl innan med gott intryck, så förväntningarna var ganska stora. Både schampo och balsam luktar härligt av rosa grapefrukt — eller så är det färgen som luras — men citrusfräscht är det i alla fall. Schampot löddrar lagom mycket och känns milt rengörande, och håret känns spänstigt och friskt efter tvätt. Balsamet kommer i en burk med lock och har en tjock, smörig konsistens. Det känns nästan lite som en inpackning och lämnar håret mjukt och lent.

Det bästa med LOVE Smoothing är hur håret känns efter det har torkat, och hur det lever upp till namnet. Om du är van vid frissigt och strävt hår, så kommer du känna skillnad. Håret blir slätt, alldeles mjukt och har du lite självfall som jag slätas lockarna ut till mjuka, stora vågor. En skillnad som både känns och syns! Davines har alltså imponerat på mig igen, men ärligt talat hade jag inte trott annat.

11 kommentarer

Lägg till din →

Jag måste HÅLLA mig för att inte ba smörja in hela mig i balsamet :’D

Hur ofta tvättar du håret ungefär? Måste ändå ha räckt rätt så länge va? (y)

Jaa, det är så lent och göttigt! :’D Och drygt — ja!

Jag tvättar varannan, var tredje dag. Hade gärna dröjt mer emellan, men megasvettig träning <-- ej hårvänligt.

Nää, megasvettig träning är helt klart boven! Mitt hår blir även rätt så frissigt av att träna, även om det inte är ett megasvettigt pass.. Har aldrig fattat/gillat att bara skölja håret efter svettopass som vissa rekommenderar, även om svett är vattenlösligt så blir håret ändå bara liksom mittimellandåligt? :C

Agree, fattar verkligen inte det heller, blir ju nästan bara värre av det. Det borde finnas nån smart antifriss-produkt för oss som tränar mycket! (y)

Det gör verkligen skillnad på vad jag använder för schampo + balsam. Och eftersom jag i princip inte använder några andra hårprodukter, förutom olja någon gång då och då, så är det viktigt att det är bra stuff! 🙂

Lämna ett svar