Triss i ekologiska godingar

swedish beauty factory

Ni vet känslan va? Den där när en sitter på jobbet och bara vill… hem och måla naglarna? Eller, om jag ska vara ärlig, göra allt annat än att vara på jobbet? Där är jag för tillfället, men eftersom jag har lite svårt för att bara dra så löser jag det genom att surfa skönhet. En helt logisk reaktion.

Vi har följt nätbutiken Swedish Beauty Factory på Instagram nu ett tag (@swedishbeautyfactory), och det går inte att säga annat än att dom har ett fantastiskt spännande produktutbud!

  • Kjaer Weis har Ka nämnt tidigare, och själv är jag lite sugen på deras krämrouge i färgen Blossoming då jag ständigt letar efter en värdig ersättare till mitt all time favorite-krämrouge från Becca.
  • Sedan jag provade (men inte köpte. Vem är jag?) ett underbart blått krämlack från YSL har jag haft just kornblått på näthinnan, och lyckan när jag såg att naturliga märket (till 85 %) Kure Bazaar har ett som helt perfekt ut? Ja ni kan ju gissa.
  • Precious Oil från Göteborgsbaserade M Picaut kunde jag tack vare en generös tester använda i vintras, och det må jag säga — mysigare och mer effektiv olja har jag nog inte stött på.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar