Fabulips

Bliss Fabulips
Ibland är det så himla gött att ha fel. Läppglans och liknande har aldrig varit min grej. Visst, ett snajsigt läppstift då och då? Gärna! Och återfuktande lipbalms är jag ju nästan beroende av (men de ska vara utan färg, glitter och gloss — annars får det va). Men just läppglans? No way. Har försökt ett par gånger med Lancômes klassiska Juicy Tubes, och liknande från bl a Clinique och Clarins, men det är helt enkelt för klistrigt, klibbigt och glossigt för mig. Not my cup of tea.

Så när ett pressprov på Fabulips Glossy Balm från Bliss damp ner i brevlådan slet jag inte upp förpackningen direkt. Istället messade jag Mi och Ka och frågade om de hunnit testa än, nyfiken som alltid — men utan önskan att själv testa. Men sen skärpte jag till mig, och korkade upp tuben. Och som sagt, herrejäklar vad gött det är att ha fel ibland! Ut ur tuben korvade sig en liten snutt kräm-geléig återfuktande mums-mums för mina läppar! Fabulips Glossy Balm är troligtvis inget för er som gillar färg och gloss, men för mig är detta den bästa läppglansen jag någonsin testat. En solklar favorit.

Mina läppar känns mjuka nästan hela dagen (om jag applicerat en klick på morgonen). Jag behöver inte oroa mig för att färgen ska halka runt och bli ojämn på läpparna (helt enkelt för att den är i princip färglös). Doften är diskret (trots att glossen marknadsförs med tre olika dofter: peppermint, citrus mint och vanilla mint). Och det bästa av allt: konsistensen är inte det minsta klistrig. Full pott med andra ord. Om än kanske lite onödig eftersom den egentligen inte skiljer sig nämnvärt från mina vanliga favoriter när det gäller balm.

6 kommentarer

Lägg till din →

Heck yeah! (med läppglansmått mätt, i min värld, är detta da bomb).

Den är vanilla mint (fick läsa på tuben, för doften är minst sagt diskret…)

pok

Jag har testat det röda (underst i bild) och på mina läppar ger det noll färg (men jag tar tunt/lite) jag har ganska normal-mörka läppar så för att färgen överhuvudtaget ska synas så passar dessa nog bäst för ljusa läppar. Men som sagt, jag vill ju inte ha gloss med pigment så de här passar mig perfekt 🙂

Lämna ett svar