Hav och strand

filippa k deborah lippmann bare minerals

ÄÄEH men lägg AV en sån perfekt kombination av kläder från Filippa K. Skinnkjolen är ju helt jävla underbar, och blusen går inte av för hackor den heller (det skulle i så fall vara att det är 100 % polyester) — jag känner hur hjärtat bubblar men plånboken gråter…

En lite billigare väg ut kanske är att stilla begäret till sandig beige och luftig ljusblå med respektive färger i smink? Som det slumpade sig har jag både nagellacket och ögonskuggsduon hemma, så ja — noll kr fattigare, thank you very much. Nagellacket är Glitter In The Air från Deborah Lippmann, och skuggan The Top Shelf från bareMinerals READY-kollektion. Båda är ljuvliga, även om lacket behöver en ljusblå bas (typ Sea Spray) för att inte bli helt ofärgat väl på nageln.

6 kommentarer

Lägg till din →

Hjälp vad fint. Även om jag själv inte skulle sporta ensamblen skulle jag gärna ha lacket och skuggkombon. Väldigt välfunnet och modernt.

Zniggt!

Hmm, ser ut som samma modell/frippa som tidigare i år…påminner mig om att det kanske är dags att kapa några cm av barret igen…maybe.

Lämna ett svar