Lumene Raspberry Miracle Mascara

Nästa budgetmascara upp på testbanan är Lumene Raspberry Miracle Mascara, som säger sig erbjuda fyllighet, förlängning och närande vård. Själv skulle jag säga att den ger ett extremt neutralt resultat, nästintill osminkat, dock med viss förlängande effekt.

lumene_EOTD

Längden byggs på tack vare att mascaran innehåller fibrer, och dom är faktiskt riktigt tydliga redan på borsten — ser ni dom på fotot nedan? Trots att det på borsten kan se lite ostyrigt ut är det inget som märks av på fransarna, förutom att dom blir lite, lite längre då. Jag får däremot jobba en hel del för att få på mascaran på mina fransar, och det går inte att köra ett snabbt lager som jag brukar. Eller, det är klart att det går! Men det blir ett allt för osminkat resultat för att jag ska känna mig nöjd. Vill jag vara osminkad (vilket jag är rätt ofta) så struntar jag ju helt i mascara, eller hur? Så det är minst två lager som gäller, och det är inte alltid jag pallar… Och, en bieffekt av att jag måste arbeta såpass mycket är att det i 9 fall av 10 resulterar i att mascaran lämnar streck på huden längs övre franskanten — rätt så irriterande faktiskt.

En bra egenskap däremot är att Raspberry Miracle Mascara (alltså lol på namnet?) är lätt att tvätta bort, och inte lämnar mig med zombieeffekt under ögonen. Så om ni är ute efter en väldigt okomplicerad mascara för vardagsbruk — go get it!

Lumene Raspberry Miracle Mascara

Jag älskar däremot hylsan, som är som en vitaminkick bland andra mer färglösa produkter!

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar