Depend #361

Depend 361

Om jag skulle bli tillfrågad vilken färg som är min favoritfärg när det kommer till nagellack hade jag antagligen stått och stirrat apatiskt en lång stund. För kom igen, det ÄR ju skitsvårt att säga. Vissa dagar känns blått som en given favorit, vissa dagar korall, och vissa dagar… Ja, då vill jag knappt se åt lack över huvud taget.

Så. Den här sommargröna färgen med turkost skimmer kan hur som helst kvala in som en favoritnyans av grönt, men eftersom lackhelvetet vägrade att härda på över tre dagar vet jag inte om det kommer att få en till chans. Visst, jag använde tre lager (för att maximal täckning och djup), och ja jag använde Dior Gel Coat som topplack istället för ett snabbtorkande dito. Men ändå? Så INTE okej.

Fast det är ju fint… Damn you!

4 kommentarer

Lägg till din →

Nej :C Av skymten av flaskan är det enda märke jag skulle kunna tänka mig Color Club, men det kan lika gärna vara nåt annat amerikanskt okänt/gammalt märke.

Lämna ett svar