Kahina Brightening Serum

Kahina Brightening SerumI början av mars fick El Mika möjlighet att testa Kahina, ett ekologiskt märke jag inte hade hört om innan alls. Arganolja ligger i fokus även här och företaget jobbar i nära samarbete med kvinnor i Marocko (vars signaturer återfinns på förpackningarna).

Brightening Serum lovar jämnare hudton efter fyra till sex veckor — till exempel om man har märken efter finnar, hyperpigmentering eller andra ojämnheter i huden. Serumet ska också verka pro-aktivt genom att hämma melaninproduktion, motverka uppkomsten av fina linjer och hjälpa hudens naturliga försvar. Tjusiga löften, men funkar det? Svaret är ett enkelt JA.

Jag har aldrig tidigare provat ett serum som jag tycker gör någon skillnad alls, men nu när min flaska är slut kan jag konstatera att skillnad, det är det. Mina röda märken efter gamla finnar har blekts avsevärt, hudtonen ser jämnare ut och hyn är mer “radiant”. Okej, vi har gått från glåmig vinterhud till högsommarglow, men ändå, jag hade inte klarat det utan Kahina.

Serumet kommer i en glasflaska med pump (och har ett litet praktiskt lås att snäppa på så den går att ta med på resor), och räckte i dryga fyra månader vid daglig användning. Även om det känns ganska oansenligt både i konsistens och doft, är detta ett litet kraftpaket jag verkligen kan rekommendera. Kahina kan handlas på till exempel Swedish Beauty Factory, eller Grand Parfymeri om du bor i Göteborg.

8 kommentarer

Lägg till din →

Det tror jag säkert! Jag fick inse i morse att den verkligen var SLUT! :C Men SR-serumet är ju jättebra också, full fokus på det!

Hur bra som helst! Och eftersom serumet kombinerar argan och aloe och MASSA ANNAT underbart är det multipelt bra för min hy! 😀

Lämna ett svar