Duscholjor från HTH

HTH_duscholjor

Den trogna läsaren vet att jag gillar duscholjor — faktiskt även på sommaren. Då kan det passa bra med en lättare sort, som till exempel HTH:s varianter Soft Cotton och Evening Primrose. För det överkomliga priset 55 kronor får du en överraskande lyxig olja av typen som löddrar mjukt och luktar milt.

Inte superdryg, men räcker gott och väl en hel sommar för det lilla hushållet. Funkar också helt okej för känslig hy, trots parfymeringen.

5 kommentarer

Lägg till din →

De ska finnas på apotek! Hör av dig om du inte hittar så kan jag kolla upp närmare. För hösten och vintern rekommenderar jag faktiskt hellre en lite tjockare/mer vårdande olja, kolla länken i inlägget.

Ja, kanske gelig är mer vad jag tänker på! Jag har bara använt Niveas det senaste och den är jääätterinnig, trots att själva oljan är “tjock” eller liksom goo.

Lämna ett svar