Essie Bouncer It’s Me

Innan jag säger något annat så måste jag bara: GLANSIGT VA!?

Essie Bouncer It's Me

Så, kan vi fortsätta med en mer normal konversation monolog nu kanske? Bouncer It’s Me är ett av sex lack ur Essies neonkollektion, och att jag la rabarber på det blå kanske är föga överraskande. Allt sedan jag provade YSL Bleu Majorelle i våras har jag haft knalligt kornblått på hornhinnan — tills Essie (eller snarare deras PR-firma) hörde min bön.

Bouncer It’s Me har (utöver ett urtöntigt namn) en blå färg som jag verkligen gillar. Den är sannerligen inte en äkta neon, men den är klar och färgstark. Innan jag lackade med det läste jag en recension om hens gröna syskon — som hade egenskapen att vara mer eller mindre ovärdigt att lacka med. Så ja, jag var ju rätt skeptisk. Men trots att jag inte grundade med lager vitt (som Essie själva ger uttryckliga order om) tycker jag att detta blå syskon hade helt okej lackegenskaper. Två medelflödiga lager ger resultatet på bilden, det vill säga täckande fast kanske med en hint av genomskinlighet om ni har längre naglar än jag. Däremot fick jag vara noga med att måla tipparna lite extra, eftersom det annars gärna lös igenom allra högst upp på “kortsidan”.

17 kommentarer

Lägg till din →

Jag har hela kollektionen också, har inte hunnit testa allt, dock är jag lite besviken på den sjukt lilla penseln i flaskorna. De senaste essie-lacken jag köpt har haft en bredare pensel som jag gillat bättre….

Jag har det gröna lacket shake your $$ maker och trots den lite mer svårlackade och skira formulan är det ett amazing jelly lack som jag rekommenderar varmt, extra bra till en jelly sandwich.

Lämna ett svar