OPI Wharf! Wharf! Wharf!

OPI Wharf! Wharf! Wharf!
Motstridiga känslor dyker upp varje gång jag kollar ner på mina naglar prydda med Wharf! Wharf! Wharf! från OPI. Ja, det är ett Liquid Sand-lack, och nej, jag har inte bestämt mig om jag gillar det eller ej.

Lacket är ett av tre sandlack i San Francisco-kollektionen, och hade det som sagt inte varit för strukturen hade detta varit en done deal. Som synes har jag toppat med överlack, för den matta sandpappersaktiga ytan är inte bara lite obehaglig att ta på, men har också kort hållbarhet.

Men ändå, är det inte lite snyggt ändå med den skrovliga fast blanka ytan? Och färgen går ju inte att klaga på. Så what’s the deal? Är jag tråkig som egentligen gillar glansiga krämlack bäst? Och är Liquid Sand bara en övergående trend, eller kommer vi se mer och mer lack med olika strukturer, ytor och specialformulas?

9 kommentarer

Lägg till din →

Hej! Vad förvånad jag blir när du säger att liquid sand har kort hållbarhet! Min erfarenhet är att de sitter mycket bättre och längre än vanlig lack…

Jag hade bara målat ett lager utan topplack, så det kanske hade hållt bättre med 2-3 lager. Men jo, jag tyckte nog att det chippades väldigt snabbt tyvärr.

[…] Precis som för Ka så tog det mig lång tid att testa — eller ens titta åt, faktiskt — lack med Liquid Sand-finish. Men när jag väl gjorde det så testade jag två på raken. Först mörkblå Wharf! Wharf! Wharf! och senare Alcatraz… Rocks, som ni kan se på bilderna. Båda lacken är underbara i färgerna, men jag vet trots det inte om jag gillar dom. Det är med en skräckblandad äckelförtjusning jag känner på naglarna (jag kör till skillnad mot Ka utan överlack), men jag lägger även märke till att den värsta sandpapperskänslan ger med sig efter ungefär en dag. […]

Lämna ett svar