10 tomma #7

Tio tomma #7 pt I.jpg
Eftersom september officiellt är månaden då Allt Tar Slut (så även sommaren), så föll det sig naturligt att jag har tio nya tomma förpackningar att visa. Den här gången är det bara hår- och duschsaker som jag plockade ut ur min 10 tomma-påse innan jag gick till återvinningen. Som vanligt länkar jag till föregående inlägg i samma serie — det har ju blivit en del: #1#2#3#4#5 och #6. Och här följer dagens skörd (fr vänster till höger):

  • Balsam från Weledas nya ekologiska havreserie som jag hyser blandade känslor för. Lukten är ganska skum, konsistensen ännu konstigare, men det känns riktigt bra för håret. Detta är inget balsam som lämnar håret blankt, slätt och studsigt, utan lockar fram hårets naturliga struktur och fall — och det gillar jag!
  • Schampot känner jag ungefär likadant för. Jag tycker om det, men eftersom det inte innehåller sulfater så känns hårbotten oljig nästan direkt. Vilket egentligen är bra, eftersom det inte känns som om det är meningen att vi ska tvätta bort alla naturliga oljor, men det gör att jag vill tvätta håret oftare…
  • Hirsschampot från Weleda har pojkvännen fått testa. Han har kort hår och tvättar håret i princip dagligen och gillat att schampot känts milt och snällt mot hårbotten
  • Mer sulfatfritt men något glammigare förpackning: U Luxury schampo från Unite som jag redan recenserat
  • U Luxury balsam är också recenserad tillsammans med schampot, se länk ovan

Tio tomma #7 pt II

  • Jag älskar mintdofter i duschen men jag rasade över “for men”. Vilken hen som helst som gillar mint kommer älska Black Mint duschkräm från Original Source
  • En lättare duscholja med bra pris erbjuder HTH. Något för parfymerad för min smak men inte så det stör
  • Pure & Sensitive från Dove är en “hypoallergenic body wash” utan parabener — men varför parfymera? Irriterar inte färg- och doftämnen känslig hy mer än just parabener?
  • Pojkvännen har också testat White Musk Sport från The Body Shop, och visst var det bra, men varför måste sportschampon alltid vara riktade till män?
  • Älskade Davines med ett av mina favoritschampon från märket: LOVE Lovely Smoothing Shampoo

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar