Nuit 1947

Dior Nuit 1947

Bland de mer ytliga tankarna är nyheten Dior Nuit 1947 vad som kretsar mest i skallen på mig för tillfället. Är det ett perfekt mörkrött höstlack som klarar sig utan att slå över för mycket i svart? Går färgen mot rött på riktigt, eller mer mot brunt eller lila? Hur stor är skillnaden mot klassikern Chanel Rouge Noir? Hur är egentligen penseln på Diors lack?

Och. Så. Vidare.

Men, den som väntar på swatches brukar få swatches efter ett tag! Här är en alldeles utmärkt jämförelse med just Rouge Noir (som jag äger själv och älskar), och jag tror att ni själva kan lista ut av bilderna om jag bestämt mig för att köpa Nuit 1947 eller inte.

9 kommentarer

Lägg till din →

Åh, det ser verkligen jättefint ut! påminner lite om en favorit hos mig, Deborah Lippmanns “Dark Side of the Moon” fast lite rödare i nyansen. Jag tycker Dior har jättebra lack och fast, lite bred pensel (som jag gillar riktigt mycket).

*bildgooglar Dark Side of the Moon* OMG vad snyggt! Jag antar att DSOTM, Nuit 1947 och Rouge Noir alla är rätt… superlika. Med skillnad i kvalité och borste då. Diors borste låter ju bra. 🙂

Vet inte hur färgen är, men Diors pensel är PERFEKTION. Utan överdrift, för mig är det den bästa.

Svårt att hitta mörkröda lack som inte bara ser svarta ut, jag har då inte lyckats än.

Perfektion säger du?! Måste prova! Jag älskar Rouge Noir och tycker inte att den slår över i svart, men om vi ska vara petiga kanske RN går liite mer åt brunrött än rött.

Har inte testat RN, gillar varken penseln eller hållbarheten på Chanel. Till det priset vill jag ha mer, som tex Dior 🙂 Så gillar du Chanel kanske du inte gillar Dior lika mycket som jag gör. Jag vill ha en bred pensel. Apropå pensel så överraskade H&M mig, himla bra!

Man ser ju den riktiga färgen på dom flesta lack i direkt solljus, men ofta har man ju dom mörka lacken när man inte är bortskämd med just sol. Tycker alltid jag blir lite besviken att man inte ser färgen som man tänkt sig när man har några varv på nageln. Men det använder man ju å andra sidan bara som ursäkt för att fortsätta jakten, så lider gör man ju inte 🙂

Jag håller med om att penseln hos Chanel är smal, men jag har lärt mig att hantera den. Däremot gillar jag breda penslar as much as the next! 😉

Det är jättetrist när lack inte alls ser lika bra ut på nageln som i flaskan, och mörka lack kan ju verkligen lida av det. Och nej, det är sällan en sitter och detaljstuderar sin färg under starkt ljus hela tiden… 😀

Lämna ett svar