Nytt från Rodial

Rodial Dragon's Stemcell

Två av de senaste nyheterna som dykt upp här för test är från brittiska Rodial — märket som säger sig erbjuda produkter så pass effektiva att dom ska kunna vara ett substitut för kirurgiska ingrepp. För den som är nyfiken på märket har kunniga Maria Ahlgren på Bon skrivit om deras topp tre-produkter här.

Produkterna som har hittat hem till oss är Dragon’s Blood Hyaluronic Night Cream och allt i allo-krämen Super-Food Glam Balm Multi. Den förstnämnda är en nattkräm fylld med hyaluronsyra och “drakblod” (det vill säga ett plantextrakt som har lugnande och reparerande egenskaper) som under natten återfuktar och jämnar ut hyn. Den senare är en allt i allo-kräm med vaxlikande konsistens som ska gå att använda lite var som helst där huden behöver lite en extra kick i form av fukt och elasticitet. Låter lite som en räddare i nöden nu när hösten närmar sig!

2 kommentarer

Lägg till din →

Nattkrämen låter spännande! Jag har inte haft så himla bra tur med Rodial’s produkter tidigare men det är säkert någon av deras andra produkter som kanske passar mig bättre.

Lämna ett svar