OPI Alcatraz… Rocks

OPI Alcatraz Rocks 2

Precis som för Ka så tog det mig lång tid att testa — eller ens titta åt, faktiskt — lack med Liquid Sand-finish. Men när jag väl gjorde det så testade jag två på raken. Först mörkblå Wharf! Wharf! Wharf! och senare Alcatraz… Rocks, som ni kan se på bilderna. Båda lacken är underbara i färgerna, men jag vet trots det inte om jag gillar dom. Det är med en skräckblandad äckelförtjusning jag känner på naglarna (jag kör till skillnad mot Ka utan överlack), men jag lägger även märke till att den värsta sandpapperskänslan ger med sig efter ungefär en dag.

OPI Alcatraz Rocks

Däremot håller jag med Ka om att hållbarheten, det är väl inget speciellt med den? Alltså prick emot vad vi läst hos alla andra, för jag hade klart synligt tip wear efter bara en dag. Inte heller var det superduper-ooooh-lättlackat, så jag vet inte… När det jag uppskattar mest (utöver färgen) är att det är lätt att ta bort, ja — då känns det lite tråkigt va?

Alcatraz… Rocks gnistrar i alla fall väldigt vackert, och får nog bo kvar i min lacklåda ett tag framöver.

2 kommentarer

Lägg till din →

Hm, jag är en av dom sand-frälsta, tycker dom är superlättlackade, torkar snabbt och håller länge. Däremot är nog Wharf… det sämsta av OPIs sand som jag testat, på nån nagel mattades sandeffekten av nästan direkt och det sitter nog också sämst av dom jag testat. Gillar dock ändå lacket och färgen. Men sanden tycker jag gör sig bäst på knalliga glittriga färger, typ dom ljusblå och orangekoralliga som släppts tidigare. Skillnad på sand och sand kanske.

Så kan det ju helt klart vara, skillnad sinsemellan. Jag kan också förstå tjusningen i de mer glittriga sandlacken, men jag tyckte inte att varken Wharf eller Alcatraz var löjligt lättlackade tyvärr — konstigt nog.

Lämna ett svar