Vinn hårprodukter från Sebastian

Sebastian_tavling
Äntligen fredag och dags för en tävling! Den här gången kan du vinna lyxiga hårvårdsprodukter från Sebastian — klassikern Potion 9, glansgivande Trilliance Shampoo och Trillance Conditioner. Dessutom följer en liten håraccessoar med i paketet som en extra överraskning. Tre vinnare får varsitt kit, och allt du behöver göra är att kommentera det här inlägget eller skicka iväg ett mail, enligt instruktionerna nedan.

Ange svaret på frågan: “Vilken hårprodukt kan du inte vara utan?“, antingen som en kommentar på det här inlägget eller via e-post till kontakt (at) elmika.se — glöm inte att ange dina kontaktuppgifter. Tävlingen avslutas 4 oktober kl 15:00.

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnarna utses av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Endast tävlande bosatta i Sverige.

27 kommentarer

Back to basics! Den enda hårprodukt jag inte vill vara utan nånsin igen är, trumvirvel…. Macadamia natural oil-schampo! Och skrällen med detta är att jag aldrig har brytt mig om schampon. Har testat alla lyxmärken och märkt stor skillnad på balsam och inpackningar, men schampo har liksom alltid varit schampo tills Macadamia came along. Det är så jäkla drygt och återfuktande men ändå rengörande. Stor kärlek som räcker läääänge!

Jag kan inte vara utan min favorit Morrocan oil. Den gör underverk i mitt långa, torra och behandlade hår och sen doftar den gudomligt. Priset är lite högt men den är otroligt dryg. Jag har provat mängder av andra håroljor men inget mäter sig riktigt med denna.

Jag kan inte klara mig utan hårspray, jag har så tunt och fint hår så det blir platt om jag inte har produkter i, och hårspray är ett måste! Sen vill jag ju egentligen ha mycket mer än det, men måste jag bara säga en produkt så får det bli hårspray. 🙂 Jag gillar Maria Nila Finishing Spray. Luktar gott och ger bra stöd som håller hela dagen.

Just nu överlever jag inte utan Moroccan Oil Intense Curl Cream, har bestämt mig för att ge mitt hår en längre paus från all värmestyling och då behövs något som ger mina lockar lite stuns.

Produkten (hoppas den räkas som hårprodukt) jag inte skulle klara mig utan när det kommer till mitt hår är min älskade lilaglittriga TangleTeezer!
Jag har fint, skandinaviskt hår i stora mängder som blir tovigt SOM IN I efter dusch. Att gå från att ha gråtit som liten när mamma har försökt reda ut mitt hår med de ondskefulla vanliga borstarna, till att idag bara enkelt dra min Teezer smärtfritt genom längderna är guld värt. Sparar mig både tid, tårar och tålamod, och är det någon produkt jag ALDRIG skulle byta ut så är det den 🙂

Jag måste ha tillgång till torrschampo annars får jag panik. Min favorit är Kisby i plastförpackningen, det är en bra produkt som räcker länge. Torrschampon i sprayflaskor tycker jag tar slut alldeles för fort.

Jag klarar mig inte utan någon form av stylingprodukt med silikon i. Inte speciellt glammigt eller vårdande men silikonerna är det enda som gör att mitt frizziga hår beter sig normalt!

Inte direkt en hårprodukt i ordets rätta bemärkelse, men jag kan inte leva utan min GhD-plattång. Utan den ser mitt hår ut som en risbuske.

Vet inte om äppelcidervinäger räknas som en hårprodukt, men det här har blivit ovärderligt i min hårrutin. Jag sköljer håret med det (utspätt 10-1) och låter det verka en stund innan jag noga sköljer håret igen. Mitt hår är så glansigt och lätthanterligt nu! Började använda det för att min hårbotten var i obalans och fick resten på köpet.

Torrschampo från Batiste, den blonda varianten. Fräschar upp min lugg utan att vitdaskiga spår i mitt varmblonda hår. Och döljer även utväxten något. Klar favvo!

Jag klarar mig inte utan Redken Anti-snap leave in treatment, den skyddar håret mot slitage och värme och gör håret friskare och starkare.

Jag klarar mig inte utan hårinpackningen från Sebastian-Penetraitt, håret blir mjukt, lätt att reda ut och trevlig doft har den också. Plus för att den dessutom är på tub istället för burk, något smidigare i duschen.

Jag kan verkligen inte vara utan saltvattensspray. Har väldigt flygigt, tunnt och tråkigt hår så med hjälp av sprayen kan jag få en lite “ruffigare” look som ändå ser ganska naturlig ut. Älskar det!

Kan inte vara utan mina hårnålar / hårspännen! Roligare att “knorvla” upp håret lite random istället för en slarvig Brityney-tofs de dagar jag inte orkar eller hinner styla.

Då man inte alltid (läs ganska sällan) vill se ut som Diana Ross tidigt 80 tal så går jag i totalstrejk om min John Frieda 3-day-straight spray skulle försvinna. Tvingar alla som reser till London att handla denna och märkligt nog är den tokgrym och ganska billig! Hett tips!

Jag klarar mig inte utan Redken all soft schampo och balsam då det gör mitt ostyriga hår silkesmjukt, lättkammat och fint. Balsamet applicerar jag ibland i mina torra toppar över natten för att få en inpackning. Jag märker att mitt hår mår bra av denna lilla “inpackning”.

Kan inte vara utan mitt torrschampo från Blowpro – Faux Dry. Verkligen en superbra produkt! Oumbärlig om man som jag bara vill tvätta håret maximalt två gånger per vecka.

Jag klarar mig inte utan Apotekets återfuktande hårbottengel, särskilt inte på höst- vinterhalvåret. Men vinner jag slipper min stackars torra skalle fulschampo så då kanske gelen kan hivas den med. 😉

Mitt husmorsknep och räddning denna sommaren har varit tomatketchup! Fick mitt blekta hår färgat grönt när jag var och badhusbadade i Budapest och inga frisörer eller produkter kunde rädda det! Efter några ketchupinpackningar så var mitt blonda hår (något så när) tillbaka igen! 🙂 Nu skulle jag dock behöva ge håret lite godis och belöning efter att jag har behandlat det så taskigt i år, så en vinst i denna tävlingen hade varit super! 🙂