Depend GelLack Midnight Blue

Depend GelLack Midnight Blue

Som så många andra skönhetsbloggare fick vi på El Mika ett överfyllt paket hem med de senaste färgerna från Depends GelLack- sortiment, och det är frågan om vi någonsin kommer att kunna testa oss igenom alla 20+ färgerna. Vi är alla tre lite skeptiska mot konceptet främst för att det är rätt så meckigt att ta bort en manikyr, men — jag offrade mig för skönhetsvetenskapen och lackade med Midnight Blue innan min senaste resa. Nio dagar på resande fot var ju ett perfekt tillfälle att sätta hållbarheten på prov!

Här ser ni Midnight Blue efter hela 15 dagar, och utöver att glansen mattats är det faktiskt mer än godkänt icke-skavt, eller hur? Sedan är utväxten katastrofal, men det har ju inget med själva lacket att göra. Färgmässigt går Midnight Blue helt klart mer åt det mörkt turkosblå hållet än neutralt blått, och har även ett fint djup och skimmer i sig.

Utöver att lacket håller så bra tycker jag även att appliceringen är enkel och går snabbt, men det är ju självklart beroende på hur van nagellackare man är. Borttagningen är som sagt inte alltid det roligaste, men nu har Depend tydligen släppt två nya varianter av removers — något jag kan tycka att dom kunde skickat med för test? Nåja.

2 kommentarer

Lägg till din →

Jag kan väl säga så mycket som att jag är rätt så skeptiskt inställd till dom. Den ena varianten är färdigskurna folie-wraps (!) så att man kan göra foliemetoden (visst, det är inbyggd bomull i varje så det kanske minskar meckigheten med några sekunder, men ÄNDÅ) och den andra är en blandning av oljor som ska verka på naglarna i 5 minuter innan man börjar skrapa (!!) av lacket i varmt vattenbad.

Hm…

Lämna ett svar