K står för kärlek

Trippel K
De här tre härligheterna — som alla börjar på K — hoppas jag kan ge mycket kärlek till mitt ansikte i vinter. K står för kärlek, eller hur?

Facial Cleanser från Kahina höjde Mi till skyarna och jag kan inte annat än hålla med. Den känns silkig och mjuk på huden och doftar milt av aloe vera (jo, jag tycker aloe vera har en doft). När jag tvättat ansiktet får jag inte alls den där torra och strama känslan, utan huden känns extremt mjuk och återfuktad. Love it!

Den ekologiska arganoljan från Kaé är en ny bekantskap som jag blev sugen på att prova sedan El började köra just med ren arganolja. Den här ska funka över hela kroppen och även i håret, men jag kommer nog använda den under ansiktskrämen när det börjar bli kallare.

Midnight Recovery Concentrate från Kiehl’s är ett nattserum som känns som en lätt olja. Luktar underbart gott — doften känns nästan lite lugnande med sin hint av lavendel — och är mycket skön under nattkrämen.

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar