L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Oil

Loreal NutriGold
Ända sedan jag läste om L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Oil på Anna Wahlbergs blogg, har ha-begäret legat i bakhuvudet och bara väntat på att få komma fram. Jag älskar oljor i alla dess former, och en torrolja som mjukgör, ger lyster utan att kladda — och som dessutom doftar lavendel — får alla klockor att ringa. Lyckan då att slita upp ett paket och hitta just Extraordinary Oil.

Tror den blir perfekt i vinter under dag- och nattkrämen, och det passar ganska bra eftersom min Midnight Recovery börjar ta slut. Men varför ska det vara så svårt att hitta en innehållsförteckning?

7 kommentarer

Lägg till din →

Säjer detsamma om innehållsförteckning, ska det vara så innibaljan svårt att sätta ut. Jag vill veta vad jag kletar på mej, gör inget annat än mailar hit o dit efter deras INCI .

Ja, det är dåligt att det inte finns på hemsidan. Står säkert på förpackningen/flaskan iofs, men man vill ju veta innan man köper!

Lämna ett svar