Sista refrängen

El triss

Så kom den plötsligt. Dagen när tre av mina favoriter börjar sina. Tips på värdiga ersättare mottages tacksamt. Men jag måste erkänna att jag är så förtjust i just dessa att jag nästan hellre fyller på med exakt samma hellre än att testa något som bara kaaanske är lika bra…

  • Moroccanoil Glimmer Shine träffade jag på av en slump i en tax-free på nån flygplats i mellanöstern för nästan två år sedan. Lite av en slump då det egentligen var den omtalade oljan jag skulle köpa — men en flaska av den här åkte också med och vi har varit buddies sedan dess. Jäkligt trist att den inte är ekologisk bara, då hade det varit full pott. Nån som sitter på tips om någon likvärdig som är eko-certad?
  • Tjusiga mineralrouget från MAC i smått fantastiska färgen Dainty fick blixtsnabbt en självklar plats i mitt badrumsskåp. Faktum är att detta är en av få (vi snackar typ max två stycken ever) rouge som jag faktiskt använt upp
  • Alltså, den här rengörningen från Antipodes är så in i norden bra. Jag erkänner att det var en vild chansning när jag köpte den från Alice & Whites hemsida tidigt i somras, men jag hade på känn att det här kunde bli bra — och det blev det. Skitbra till och med. Därför är jag lite tveksam till att byta till något annat! Helst vill jag beställa en ny nu på stört, men eftersom min första burk kommer räcka kanske två veckor till så vill jag höra om ni har några tips på nåt jag borde testa istället? (Och nej, jag gillade tyvärr inte den här från TBS)

7 kommentarer

Lägg till din →

Jag har också Dainty och håller med om att det är mkt mkt bra! Men ändå, big ups för att du lyckats göra slut på’n! Det har jag nog aldrig gjort med ett rouge :’D

Har pyttelite kvar av Dainty – vill inte ens tänka på hur många år jag haft den :’D
Hade det inte varit för att jag endast växlar mellan 3 olika rouge så hade jag nog aldrig kunnat ta slut på’n.

Blev väldigt nyfiken på Dainty nu. Har nog bara lyckats göra slut på ett krämrouge tror jag. Rome från Face, inte alls min färg egentligen men gud vad jag gillar det! Bra, nu blev jag påmind om det 🙂

Ja men visst är FACE briljanta på att få fram bra krämrouge! Försöker ta lite extra mycket av min just nu, bara för att den ska ta slut så att jag kan skaffa en från Chanel för att jämföra med 🙂 *clown*

Lämna ett svar