Svepet, oktober 2013

svep_v43

Det var längesedan senast, men eftersom jag fick en fin kommentar om att konceptet uppskattades tänkte jag försöka få det här till ett stående tema — en genomgång av de senaste nyheterna i vår inbox och ett urval av de jag tycker låter mest spännande. Svepet alltså! Här är ett med fokus på höstens utskick:

  • Davines är sedan tidigare mitt favoritmärke när det kommer till håret, och nu är jag nyfiken på om nya This is a curl Moisturizing Mousse kan ta upp kampen om mina lockar. För tillfället älskar jag en mousse från Sebastian, men det vore spännande att se om den här kan vara en utmanare. Och jag vet vad ni tänker nu, “Mousse? Är hon 79 år gammal?” men det ska jag säga er att Whipped Crème från Sebastian är banne mig inte det minsta lik den bild av mousse som jag hade innan — bara helt jäkla lovely
  • bareMinerals Lash Domination 10-in-1 Volumizing mascara har inte bara ett killer name, den utlovar även hela paketet: längd! volym! separerade fransar! long wear! proteinberikande! kyssar och hångel! Ja ni hör ju, går inte att inte vilja testa (jag kanske slängde in två värdeord själv av bara farten)
  • Brittiska Bodhi är nylanserade på den svenska marknaden, och av alla deras härliga (och ekologiska) produkter drogs mitt klickfinger direkt till duschkrämen med galangal — jag ÄLSKAR galangal! Det är en rot rätt lik ingefäran, men med en mycket mer aromatisk och parfymerad doft och smak. Helt oslagbar i en thai red curry, by the way. Kan nog tänkas vara en go duschkamrat i vinter
  • Sist men inte minst, och inte ens en nyhet (förlåt), är enkla makeup-wipes från Korres. Jag skulle verkligen behöva ett paket i min träningsväska, eftersom det på de mest svettiga passen inte alltid känns OK att ha underlagssmink

… och nu i efterhand inser jag att frasen “det ska jag säga er” snarare befäste än luckrade upp tesen om att jag är 79 bast. Nåja.

Äldre svep: mars och maj.

4 kommentarer

Lägg till din →

Älskar svepet! Även om just namnet “svepet” också befäster tesen om att du är 79. Älskar också galangal, och tänker osökt på MIA. Plus att dom där makeup-wipesen vore nog väldigt bra i samband med träning!

Lämna ett svar