Upper House Spa & Relax

Minns ni förra veckan i Göteborg? Strålande sol och fortfarande varmt i luften. Annat än i dag då det småregnar och allt känns ganska trist. Då är det i alla fall fint att tänka att jag spenderade en av dessa sista somriga dagar i utomhuspoolen på Göteborgs nya lyxspa Upper House Spa & Relax. Just poolen är kanske det största dragplåstret där den hänger 50 meter ovanför marken med väggar och golv av glas — en riktigt häftig upplevelse. I tisdags fick journalister och bloggare chansen att spendera en hel dag på spaet, där vi fick testa olika behandlingar, turkiskt bad och massage.

Upper House Spa & Relax I

Upper House Spa & Relax II

Jag provade (en variant av) behandlingen Special Eco Treat, där först en ansiktsmask lades medan jag fick fotmassage, som sedan följdes upp av en lång ansiktsmassage. Behagligt och lyxigt, snarare än behandlande och medicinskt — så som det ska vara på ett spa tycker jag. Produkterna som används är framtagna speciellt och är 100% ekologiska, och de som jag fick i min behandling samt med mig hem luktar verkligen underbart. Jag var lite orolig att ansiktet skulle sparka bakut efter en hel dag i vatten, tvål och en potentiellt stark ansiktsmask, men huden har hållit sig lugn och fin sedan dess.

Upper House Spa & Relax III

Upper House Spa & Relax IV

Upper House Spa & Relax V

Jag gillar konceptet och grundidén av att västkusten möter orienten i en lyxig miljö, även om det kanske är få förunnat att kunna gå på spa där bara inträde kostar en dryg tusenlapp. I priset ingår visserligen ett gäng produkter, en spa-rock och tofflor som man får ta med sig hem, som i och för sig känns lite onödigt o-ekologiskt eftersom de flesta lämnade kvar rocken och tofflorna. Hur som helst, vill du lyxa till det ordentligt är Upper House Spa & Relax ett riktigt bra val.

3 kommentarer

Lägg till din →

Helt klart! Paret i fråga kanske unnar sig inträde och middag på restaurangen — som verkade mkt trevlig indeed — och skippar behandling? Att hänga i spaet är lyxigt nog, dessutom får man ju massa proddar så man kan spa:a sig själv! 🙂

Lämna ett svar