Game Changer

bareMinerals Moxie Game Changer lipgloss

Det är tricky det där med röda läppar. Oftast vill jag ha det på fest snarare än på jobbet, men på fest så är det ju oftast en del… dryck inbegripet — och då står jag där med osäker feja och funderar på om jag nu bara har kvar en ej så häftig röd kant runt läpparna istället för det där knallröda plutet jag började med. Känner ni igen känslan?

Trots dessa motstridiga känslor har jag en del röda läppstift hemma, men att säga att dom används ofta vore att ta i. Däremot var det lä-hä-hängesedan ett rött läppglans befann sig i min ägo, tills Game Changer från bareMinerals gjorde entré — och HEJ röda, högglansiga läppar!

Marvellous Moxie-läppglansen doftar gott av mint och vanilj och har en lite kylande effekt på läpparna. Det är läppglans av den rätt så kletiga sorten (akta håret på blåsiga dagar), men inte så kletigt att det blir segt och smuligt. Det jag gillar mest — utöver färgen — är att den nöts bort jämnt och fint över hela läpparna, inte bara på mitten. Sen håller det väl inte speciellt länge om man äter och dricker, men jag slipper i alla fall den olustiga känslan av röda läppar à la Jokern.

5 kommentarer

Lägg till din →

Ja, det är verkligen inte ett av de billigare läppglansen på marknaden… 🙁 När det kommer till kall vs. varm ton på det röda är den nog mer kall än varm, men ändå inte så kall att den slår över i rosa/blått. Har du fått be att prova det på?

Lämna ett svar