OPI Haven’t the foggiest vs. Chanel Graphite

OPI Haven't the foggiest Chanel Graphite 1Nu börjar jag närma mig slutet på höstens San Francisco-lack från OPI, och blyertsgrå Haven’t the foggiest är helt klart ett av de mer spektakulära ur serien. Gillar ni mörkt blyertsgrå skimmerlack som ger en rustningslik look på naglarna? Se hit!

Som ni kanske märker är en av naglarna yttepytte lite annorlunda, och det är för att det är ett annat lack! Vilket? Jo, jag gjorde en jämförelse mellan de två silverfärgade lack jag hittade hemma:

OPI Haven't the foggiest Chanel GraphiteHaven’t the foggiest och min favorit Chanel Graphite. Lacken är helt klart slående lika, men färg- och nagelnördar kanske ändå ser skillnaden? OPI är som sagt silverfärgat blyertsgrått, medan Chanel är väldigt mycket varmare och dessutom ger ett glittrigare intryck. Jag tycker mig även se mer svärta i Graphite, och det är nog det som gör att jag föredrar det framför Haven’t the foggiest. Det samt att jag trivs bättre i den varmare nyansen av silver.

OPI Haven't the foggiest Chanel Graphite 2Kvalitetsmässigt var OPI en dröm att lacka med, och täckte faktiskt mer eller mindre med ett lager — Chanel behöver två lager för att bli helt täckande.

Facit: på översta bilden är det långfingret, och på nedersta bilden ringfingret, som är lackade med Chanel Graphite.

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar