Två urkramade och en ny

Hand cream Rituals Weleda Crabtree Evelyn

Det är höst, det är handkrämssäsong. På mitt nattduksbord ligger två små medfarna stackare och väntar på att jag ska ta den sista livsgnistan ur dom och en mallig tjockis fylld med fräscht jox.

Den lilla rosa tuben som har hängt med i handväskan är Pomegranate Ultra-moisturizing Hand Therapy från Crabtree & Evelyn, medan den gröna är Citrus Hand and Nail Care från Weleda. Eftersom den sistnämnda är såpass tjock har jag bara använt den som en nattkräm, som dessutom har hjälpt till att hålla mina nagelband från att korsa gränsen in till katastrofläge. C&E-krämen har jag använt mer som en daglig dos mjukgörare, och varit nöjd med både förpackning och resultat.

Rituals Miracle Balm med doft av vit lotus är alltså den senaste förmågan som nu står inför en utmaning, och det är väl med en försiktig skepsis jag tar mig an den… Främst för att den beskrivande texten snarare lovar en känsla av mjuka händer, istället för att faktiskt ge mjuka händer. Men, det kanske är jag som övertolkar, så — prove me wrong!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar