Vinoperfect Enzymatic Peel Mask

caudalie vinoperfect masque peeling enzymatiqueJust nu testar jag den här tjommen för fullt. Jag är ju inte direkt en anhängare av diverse syror, enzymer och så vidare — därför var det för mig en glad överraskning att denna ansiktsmask är så löjligt mesig. Det passar nämligen mig perfekt.

För er som gillar rajtantajtan i era peelande masker så får ni nog fortsätta leta, men uppskattar du en milt peelande, hyfsat återfuktande och framför allt skonsam mask så kan denna vara värd att testa. För nej, den är absolut inte menlös bara för att den är lite tam — jag gillar den rena och något utjämnande känslan den lämnar efter 10 minuter på ansiktet.

Faktum är att den påminner väldigt mycket (både i konsistens och effekt) om Papaya Peeling från Maria Åkerberg, kanske inte så konstigt då båda två är just enzym-peelare, fast den senare är betydligt mer ekologisk.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar