Bobbi Brown Corrector & Creamy Concealer

Bobbi-Brown

I dag kom en tidig julklapp med bud till min dörr: Corrector och Creamy Concealer från Bobbi Brown. Färgerna provades ut efter eventet för några veckor sedan, och nu kom alltså våra utprovade nyanser på posten. Jag fick Light to Medium Bisque respektive Sand; två ganska ljusa nyanser som jag tror ska passa jättebra. Så, vad är det för skillnad på dessa till synes likadana produkter?

Jo, enligt Bobbi herself så ska Corrector användas underst. Det är en rosatonad krämprodukt som ska neutralisera mörka ringar under ögonen och balansera hudtonen. Creamy Concealer ska användas ovanpå, är mer gul i färgen och trollar bort “imperfections” (detta användbara ord!). När min concealer Strandgyllen från Idun tar slut, får Bobbi Brown ta vid!

2 kommentarer

Lägg till din →

spännande! mina concealers (använder några parallellt) tar snart slut och jag har velat mellan denna och laura merciers secret camouflage. lägg gärna upp en recension eller första intryck!

Ja, det gör jag så fort jag börjar använda dem! De kändes något klistriga när vi fick testa på eventet, men det är ju alltid annorlunda när man gör det själv sedan.

Lämna ett svar