Clarisonic hang-up


Ibland händer det, och jag vet aldrig i förväg när det ska slå till. Jag pratar om den galna nyfikenheten. Den som gör att jag rotar runt på närmaste Kicks-butik, och besviket lommar hemåt när jag får beskedet att den tyvärr är slutsåld i just den butiken.

Jag är alltså på jakt efter en Clarisonic-manick. Jo jag vet att jag inte alls behöver den, och att även om den mycket väl kan vara precis så bra som ryktet (dvs reklamen och nyfrälsta anhängare) säger, så är den egentligen en helt överflödig pryl. Men det hjälper inte att resonera så, jag är lika nyfiken för det. Har nån av er provat?

4 kommentarer

Lägg till din →

Absolut, har till och med recenserat. Min kärlek varade ungefär en månad, det är en skön pryl, känns lyxig men jag märkte inga underverk, jag märkte faktiskt inte särskilt mycket skillnad. Numera använder jag min Clarisonic kanske 3 ggr i veckan, om jag inte glömmer det, inte så att jag ångrar köpet, men jag hade förväntat mig MYCKET mer.

http://littlemissconsumer.com/2013/10/19/istallet-for-clarisonic-minirecension-av-clarisonic-mia-2/

köpte min Mia i USA i slutet av oktober, det var inte tvåan som är den som lanserats i Sverige, men det enda som skulle skilja är att ettan bara har ett hastighetsläge, medan tvåan har två. Jag måste säga att jag upplever en annan renhetskänsla, och att jag faktiskt tycker att min hy har blivit klarare. Dock är jag lite osäker på om det är den som gjort att jag haft ett rejält acne-utbrott i pannan nästan konstant sedan dess, eller om det är resande/stress på jobbet. Så just nu har jag en paus för att huden ska hämta sig och sen ska jag testa igen.

Lämna ett svar