Davines OI Absolute Beautifying

Davines-OI-Absolute-Beautifying

Ni vet att jag älskar Davines. Jag älskade Lovely Smoothing, jag blev kär i NaturalTech-balsamet, och jag kan inte sluta lukta på OI-oljan. Schampot och balsamet från OI-serien hade därför ganska höga krav ställda på sig när jag fick hem dem tidigare i år. Jag hade läst på olika bloggar att doften — samma underbara doft som oljan har fast tvåligare — tog överhanden, så jag var beredd när jag korkade upp första gången. Trots detta, och trots att jag i allmänhet tycker att “för mycket av det goda” inte existerar, så måste jag tyvärr hålla med.

Båda dessa produkter luktar helt enkelt för starkt. De luktar gott, men alldeles för mycket. Håret luktar också mycket, även flera dagar efter tvätt, och trots att lukten som sagt är god så föredrar jag en lite diskretare doftprofil. Dessutom känns den starka parfymeringen uttorkande. Min hårbotten brukar å ena sidan alltid bli torrare på vintern, men jag tror inte att OI hjälper här. Utöver detta får Davines som vanligt full pott. Både schampo och balsam har utmärkta tvättegenskaper och håret blir svinfint. Om du inte stör dig på stark doft och inte har känslig hårbotten — game on! — men provlukta först!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar