Essie Shearling Darling

Essie Shearling Darling

Som en dold skatt låg den där, perfekta Shearling Darling från Essies vinterkollektion för 2013. Oansenlig vid första blicken — förtjusande vid första lackningen. Mitt foto gör det inte alls rättvisa, men jag hoppas att det går att föreställa sig exakt hur perfekt det här mörkt vinröda nagellacket är!

Täckande, lättmålad och glansig — Essie gör det hon är bäst på. Färgen är slående snarlik Chanel Rouge Noir, men beroende på vilken typ av pensel du föredrar är det stor skillnad: Chanel är lång och smal, Essie korta och bred. Size does matter, skulle vi kunna säga…

Essie Shearling Darling 2

3 kommentarer

Lägg till din →

Hej tjejer! Jag har läst er blogg ca alltid men är USEL på att kommentera. Förlåt. Ska ändra mig!

Hur som helst. Jag ska till New York i början av feb. Ni har ju vart där och skrivit en massa om roliga och bra produkter att köpa där. Jag önskar mig en liten sammanställning av detta, en liten best of/shoppinglista! Blanda högt och lågt, jag vill ha allt. Skulle ni göra detta skulle jag va evigt tacksam!

Kram, trogen med tyst läsare

Lämna ett svar