Kärlek på resande fot

Byredo Nécessaire de Voyage

Just nu är jag återigen i Japan, och hur trevligt land det än må vara är det inte lika roligt när det bara är jobb som står på schemat. Dessutom börjar jag längta hem efter mer än en och en halv vecka borta. För att påminnas om hem och min äkta hälft har jag med mig en fin present från nämnda person: parfymetuiet Nécessaire de Voyage från Byredo.

Sedan december har denna naturfärgade skönhet varit min, och varje gång jag sprutar på en puff med Rose Noir reser jag hem för en sekund. Till sommaren har jag även ett rör med lätta Palermo — och jag ska även hålla ögonen öppna efter rör med min favorit Gypsy Water och nyare Inflorescence.

Storleken på rören är perfekt enligt mig med sina 12 ml, att jämföra med ett vanligt teströr som oftast innehåller 2 ml.

5 kommentarer

Lägg till din →

De kostar ju en slant så man tänker efter några gånger innan inköp… Rekommenderar förresten även Frederic Malles dofter som också finns i “rör” om 3×10 ml. Perfekt!

[…] Två prover gillade jag så mycket att jag inte ville att dom skulle ta slut, och istället för att snåla på dropparna köpte jag dom i mellanstorleksförpackningen ”rollerball”. Ni ser de två utvalda uppe i vänstra hörnet, och det är alltså ”Amazon Lily” (8 ml) och”Beach” (6 ml). Jag fullkomligt älskar att det är såpass lätt att få tag på parfym i mindre storlekar, precis som min högt skattade Nécessaire de Voyage från Byredo. […]

Lämna ett svar