L’Oréal Bronze Parure

L'Oréal Bronze Parure

Sent omsider: gott nytt år! Hoppas att alla fick en trevlig nyårsafton, och kanske till och med en med lite extra glitter? Jag passade på att bära en glitterorgasm från L’Oréal, nämligen Bronze Parure — ett lack som släpptes inför filmfestivalen i Cannes 2013.

L'Oréal Bronze Parure 2

Bronze Parure är fullspäckat med guld- och bronsfärgat glitter i olika storlekar och former, vilka badar i en svart bas som blir helt täckande med två lager. Och det utan att glittret “drunknar”, istället blir resultatet nästintill kolsvarta naglar med en mängd glitterpartiklar. Fancy, om jag får säga det själv.

L'Oréal Bronze Parure Etude Peel Off

Till detta passade jag även på att testa den senaste trenden med underlack som gör att det går att dra av lacket i stora sjok. Peel Of Base kommer från koreanska Etude House, och det var efter att jag läst om det på bloggen Fröken Rosa som jag beställde hem en flaska var till mig och Ka på eBay. Som ni ser lossade nagellacket mer eller mindre som lösnaglar, och det var en jävligt stor befrielse att slippa stå och gno i en kvart för att få bort glitterhelvetet!

Lämna ett svar