The Body Shop Color Crush Red Siren

The Body Shop Color Crush

Det är inte ofta jag visar upp smink på fejset nu för tiden, så här kommer ett undantag. Röda läppar har jag nämnt både en och två gånger de senaste månaderna, men tro inte att det är ett vanligt fenomen för det — jag gillar det mer i teorin än praktiken så att säga.

The Body Shop Color Crush LOTD

Colour Crush (101) “Red Siren” från The Body Shop är ett välpigmenterat läppstift med bra glans, vilket hjälper till att göra det både mer lättmålat och lättburet. Jag målar på rakt upp och ner — ingen läppenna eller pensel eller andra tjusigheter — och det tycker jag ser helt okej ut? Eftersom det är rätt glansigt och inte så maffigt sitter det inte lika länge, men gott och väl tillräckligt länge för att jag ska vara nöjd. Nyansen är röd åt det mer rosa hållet, och påminner lite om NARS Dragon Girl.

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar