Tio tomma #8

Tio tomma #8
Jul och nyår och allt som hör därtill kan vi säga hej då till, och jag måste säga att det är lite skönt att återgå till någon slags vardag, vilket betyder mer och bättre bloggande från min sida! Jag kickstartar året med en “tio tomma“, som har kommit upp till det ansenliga numret åtta och har därmed fått en egen kategori här på bloggen. Föregående inlägg i serien hittar ni här: #1#2#3#4#5#6 och #7.

Under julledigheten var det ganska mycket som lyckades ta slut, och jag hittade även några gamla tomma förpackningar i återvinningslådan som väntade på att få vara med. Vi börjar med produkterna ovan (fr vänster till höger):

  • Solkräm från La Roche-Posay med spf 30 för känslig hy användes i somras och var lika bra som de flesta solskydd från märket
  • Efter noga övervägande slängde jag Moisture Surge från Clinique, trots att det fanns lite kvar — den var trots allt över tre år gammal (hrrm). En produkt som är väldigt lik dagens BB- och CC-krämer, men där jag helt klart numera föredrar andra märken än just Clinique
  • Alltså, hur kan El Mika ha undgått att skriva om Skin Regimen?! Förstår ej, eftersom detta var den bästa krämen ever. Separat recension på väg!
  • Upptäckten av serum var en stor grej 2013, och Kahina Brightening Serum var det första fantastiska serum som förändrade min åsikt
  • L’Occitane Immortelle Precious Cream fick jag som en liten tester efter att ha varit på butiksöppningen, och var en positiv överraskning. Snäll, väldoftande och perfekt att ha på resan

Tio-tomma-#8-II

  • En oparfymerad duschkräm från Apotek Hjärtat — snark — men ibland är det skönt med en paus från allt som luktar gött
  • Jag tipsade om HTH:s duscholjor redan i somras, men hann tröttna ganska mycket och kommer inte köpa igen
  • NaturalTech Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner från Davines är ett helt ljuvligt balsam — den här burken fick jag snällt nog ärva av Mi
  • Davines Essential OI/OIL Absolute Beautifying Conditioner är exakt lika bra som ovanstående balsam…
  • … men det luktar lite för starkt, precis som sin kompis Davines Essential OI/OIL Absolute Beautifying Shampoo

8 kommentarer

Lägg till din →

Du e så duktig som sparar ihop! Jag blir helt euforisk när nåt tar slut (undantag: Kahina, Davines eller Skin Regimen) så det går direkt till återvinningen utan att passera någon mellanstation :’D <3

Jaa, ba ÄNTLIGEN SLUUUT! Brukar fota 5 i taget så jag inte måste hoarda så mycket! :’D Men tycker det är värt det pga kul att se vad jag eg tyckte!

Lämna ett svar