Light my fire

Nu ska jag vara helt ärligt med er, den senaste tiden (året?) har jag känt ett allt mer växande avstånd mellan mig och mitt intresse för smink. Tillfällen då jag använt mer än fyra produkter (concealer, ögonbrynsskugga, rouge och mascara) går att räkna på händernas fingrar, och det har varit skönt att ta en paus. Hudvård har upptagit den mesta av min skönhetstankeverksamhet, och lite nagellack har även det tagit sig igenom då och då.

blog_love

Men ibland läser jag något som gör att en liten, liten gnista tänds. Skribenter som imponerar, och foton som inspirerar. Igår hände det att jag läste fantastiska Fifty Scents-bloggen på Rodeo, där Caroline Hainer skriver nästintillt poetiskt kring skönhet. Det här inlägget fick mig att längta något till en “riktig” ögonsminkning, visst är det ett par fantastiskt avslutande meningar? Utöver Caroline har jag även fått upp ögonen för Charlotte Wehtje på ELLE, där detta inlägg gav mig ett sug att åka hem tidigare från jobbet bara för att måla naglarna.

Duktiga och inspirerande kvinnor — I love you!

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar