Line & Jo

miss ewell

Det var så dumt att gå in till Line & Jo i förra veckan. Och det var så dumdumt att prova snygga örhänget (som är prick lika det på bilden här, förutom att det jag testade var i guld dårå). Och det var dumilidumdumt att bli så upp över öronen förtjust i ett smycke som det finns 2200 anledningar att inte köpa. Och nu försöker jag intala mig att jag inte alls behöver det som mycket väl kan vara världens mest perfekta smycke.

4 kommentarer

Lägg till din →

Älskar L&J! Stod och droolade utanför skyltfönstret i söndags, damn you söndagsstängda butiker!

But don’t you worry (child)! Detta fixar du lätt genom att lösa ännu en utmaning. Sen –> treat yo self!

PS: min w-ring är designad med en L&J-ring som referens <3

åhåå, men kanske var lika bra att de inte hade öppet..annars hade du kanske varit i min sits nu… 🙂

Child! <3 :'D bra tips där – har satt upp ett nytt utmaningsmål nu på momangen, och fixar jag den ja då jäklar i min låda ska det bäras stjärnor på örat!

LOVES da wedding ring, så in i bomben vacker!!!

Lämna ett svar