En svartvitrandig påse senare

Sephora Bumble & Bumble Caudalíe

Eftersom vi precis flyttat hit och fortfarande bor på hotell (i väntan på vår lägenhet) är planen att hålla mig ifrån shopping, men lite nödvändigheter måste ju alltid införskaffas…

A och O i min nagellacksrutin är — inga överraskningar här — snabbtorkande överlacket Seche Vite och nagellacksborttagning på burk. Sedan slank det visst med två små flaskor jag länge varit nyfiken på, nämligen Bumble & Bumble Surf Spray (50 ml) och Caudalíe Beauty Elixir (30 ml). Jag älskar att Sephora så ofta har mellanstorlekar så att jag inte behöver köpa fullstorlek!

Sea Spray är precis vad det låter som, en lätt saltvattenspray för håret, fullmatad med algextrakt för glans och lite stadga. Jag tänker mig att den är perfekt för att väcka mina lockar till liv på morgonen, och älskar att den dessutom är nästintill doftfri. Det här är min första produkt från NYC-baserade Bumble & Bumble, och jag är taggad! Lika taggad är jag på Beauty Elixir från franska Caudalíe — en slags mirakelprodukt i sprayform som ska vara en hjälte både när det kommer till återfuktning och minskning av porer. Den kommer antagligen att få pendla mellan badrummet och skrivbordet, då den går att ha både au naturell och ovanpå smink. Båda två är produkter som är på gränsen till att ha kultstatus, vilket minst sagt höjer förväntningarna.

Jag passade dessutom på att bli medlem i Sephora-klubben, och fick en fin liten ask från Make Up For Ever i tidig födelsedagspresent.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar