Lugn och ro

TGIF El Mika

Fredag, jag är ledig och helgen har redan startat. Jag laddar upp med en långsam och lugn förmiddag där inte så mycket mer än nagelvård är aktuellt. Till bakgrundsdoft från ett Durance-ljus har jag följande redskap:

  • Av med gammalt nagellack med remover från Shiseido Integrate (köpt i ett japanskt snabbköp)
  • Rengörande och lätt skrubbande kräm för nagelbanden från Sally Hansen
  • Underlack i form av stärkande Millionails, Essie
  • FÄRG! Vegas Pink från Mavala är ett bombsäkert kort
  • Snabbtorkande överlacket Seche Vite pga lackar aldrig (aldrig!) utan det

5 kommentarer

Lägg till din →

Har en fråga: Hur är priserna på Shiseido och Kanebo om man handlar i japanska butiker på plats. Det är ju exklusiva produkter härhemma i Sverige och när du skriver att du köpt Shiseido i ett japanskt snabb köp så blir jag nyfiken. 🙂 Trevlig helg!

Hej Ninni! Det här är Shiseido Integrate, som jag fattat är en lite enklare underlinje till Riktiga Shiseido. Integrate finns Ö-VE-RALLT och är superbilligt, de flesta sminkprodukter (mascara, foundation mm) kostar mellan 50-110 kronor typ — och den här stora flaskan tror jag låg på ca 40 kr.

Jag har inte riktigt varit i vanliga sminkbutiker så hur prisläget på Kanebo och Shiseido är vet jag inte, men skulle spontant gissa på åtminstone en del billigare än här!

Hej tjejer!
Måste bara ge en tummen upp på en grym blogg med massor av inspiration!
Är själv ganska ny i djungeln av hudvård och skönhetsprodukter, men har precis köpt ett erbjudande på La Roshe dag spa i Stockholm: http://bit.ly/1oXlw7C som jag ser fram emot mycket! Där ingår det bla en gratis manikyr med CND Shellac som också ska ge gel effect. Har ni testat det någon gång?
Har blivit varmt rekommenderat just det märket.

Lycka till i fortsättningen!
MVH
Malin

Lämna ett svar