OPI I Just Can’t Cope-acabana

OPI I Just Can't Cope-Acabana

Jag minns förra gången jag hade ett gult lack: jag satt i en minibuss på väg till Borås full med andra beautybloggare som alla hade kick-ass manikyrer. Mina naglar var som en smetig äggröra gone bad och inte ens den samlade beautybloggtruppen kunde råda bot på katastrofen. Sedan dess har jag inte tagit i ett gult nagellack. Tills i dag, det är ju påsk trots allt, och vad passar bättre om inte gult?

Pastelligt gula I Just Can’t Cope-acabana från OPI är faktiskt ganska lättlackat. Okej, här hade jag nog behövt ett tredje lager för att jämna ut färgen, och inte är min applicering den finaste (eller mina nagelband för den delen). Jag tror inte heller att just den här nyansen av gult går så bra ihop med min hudton — men vet ni vad? Det behöver inte vara perfekt, en gör så gott en kan. Allt är bättre än äggröra på naglarna. Glad påsk!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar