Swedish Beauty & Cosmetics Awards

SBCA_2014

Så har Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2014 gått av stapeln, det har ni säkert bättre koll på än vi. Vad säger ni egentligen om denna gala och dess utmärkelser? Är det något ni som konsumenter tar hänsyn till när ni köper nya produkter, eller litar ni mer på till exempel vänners omdöme? I vilket fall som helst ögnade jag igenom listan med de vinnande produkterna och hittade tre stycken som jag har hemma i badrummet:

  • Honeymania Shower Gel från The Body Shop, som vann i kategorin Årets Hygienprodukt (går det att hitta ett torrare namn?), har jag hunnit använda ungefär hälften på och kan inte säga annat än att den är bra: luktar gott, löddrar mjukt och gör sitt jobb
  • Nutri Gold Extraordinary Oil från L’Oréal ligger oöppnad i skåpet — enligt motiveringen till kategorin Årets Ansiktshudvård under 200 kr är detta en “mjukt doftande cocktail av oljor som försvinner snabbt ner under ytan och lämnar en behaglig känsla av sammetslen hy”
  • Årets Ekologiska och naturliga produkt blev Fez Body Serum från Kahina med motiveringen “mystisk, spainspirerad unisexprodukt som ger sinnena en skjuts in i paradiset”. Jag smörjer in hela kroppen efter kvällsduschen då och då och även om känslan är rätt oljig är det en extremt rogivande ritual

3 kommentarer

Lägg till din →

Jag har ansiktsoljan och gillar jättemycket! Den luktar sååå gott!
Jag kan få inspiration och nya idéer av sådana listor. Både som här samt favoriter tex bland er bloggare. Jag kollar även både Kicks och Eleven om där finns recensioner på något jag är intresserad av att köpa. Samt givetvis omdömen och recensioner på bloggar!
Som synes brukar jag sitta och kolla runt en hel del! Nätet inspirerar mycket!

Lämna ett svar